Skip links

Loodgieterswerk mét zekerheid

Van ons installatiebedrijf verwacht u zekerheid. De zekerheid dat u een betrouwbaar advies krijgt, dat de installatie deskundig gebeurt en dat er goede nazorg is.

Stein Installaties – Loodgieter Arnhem

Van ons installatiebedrijf verwacht u zekerheid. De zekerheid dat u een betrouwbaar advies krijgt, dat de installatie deskundig gebeurt en dat er goede nazorg is. Dat eist u als klant en daar hebt u groot gelijk in. Ons loodgieterswerk bestaat uit het monteren en onderhouden van water- gas- en afvoerinstallaties en het leveren en plaatsen van sanitair. De water- gas en afvoerinstallaties worden uitgebreid gecontroleerd volgens de BRL 6000 (www.komo.nl).

Samenwerking met showrooms

Wij hebben zelf geen showroom in ons pand. Daarom hebben we samenwerking gezocht met twee bedrijven waar u rustig uw keuze voor sanitair kunt bepalen. Dat zijn:

  •  Koperskeus, nieuwe Aamsestraat 42-b Elst (www.koperskeus.nl)
  •  Plieger de Overmaat 60 Arnhem (www.plieger.nl). Plieger heeft ook een enorme showroom aan de A2 bij zaltbommel, (van Voordenpark 19 Zaltbommel).

Een afspraak maken is wel een voorwaarde als u direct geholpen wilt worden. Meld u bij Plieger aan met deze link en voor Koperskeus kunt u bellen naar 088-3525080. U vindt bij deze bedrijven een uitstekende showroom en deskundige adviseurs.

Stein Installaties Arnhem - loodgieter arnhem

Neem contact met ons op!

08.00 tot 16.30

Maandag t/m vrijdag

026 – 36 45 544

100% Vrijblijvend

info@steinarnhem.nl

Voor meer informatie