Skip links

Over ons

Stein Installaties Arnhem is thuis in alle soorten W-installaties. Hieronder vallen cv-installaties, luchtbehandelingsinstallaties, airco’s, waterinstallaties, riolering en gasinstallaties. Deze installaties maken wij in allerlei gebouwen en de laatste jaren ook op diverse schepen. Veelal cruiseschepen en partyschepen.

Stein Installaties 

Stein Installaties startte in 1796 in hartje Arnhem onder de naam Gresnich. In 1905 heeft de heer Stein het bedrijf voortgezet onder de naam Stein. Inmiddels zijn we na vele jaren gehuisvest geweest te zijn op het industrieterrein aan de P. Calandweg in Arnhem, verhuisd naar de Simon Stevinweg.  Onze leeftijd van 223 jaar speelt ons geen parten: we zijn een jong dynamisch bedrijf, dat volop gebruikmaakt van al meer dan een eeuw branche-ervaring!

In 2005 haalden wij het KvINL-procescertificaat BRL6000. Het behalen van dit certificaat is noodzakelijk voor een goede bedrijfsvoering. Het KvINL procescertificaat is gepubliceerd op de website van de stichting Bouwkwaliteit (SBK). Het document geeft zekerheid dat een product of dienst voldoet aan de prestatie-eisen van het bouwbesluit en de hedendaagse kwaliteitseisen van de markt. Installaties die door een KvINL installatiebedrijf opgeleverd zijn, zijn een garantie dat ze conform de eisen zijn. Een installatiebedrijf dat het KvINL-installatie procescertificaat bezit onderscheidt zich dus duidelijk van klusbedrijven omdat de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.bouwkwaliteit.nl.

Opnieuw gecertificeerd

In 2017 hebben wij opnieuw audit gedaan. De SBK kende ons weer een nieuw certificaat toe. Zie onder het menu-item WKA het certificaat.

Ons aanbod

Stein Installaties is thuis in alle soorten W-installaties. Hieronder vallen cv-installaties, luchtbehandelingsinstallaties, airco’s, waterinstallaties, riolering en gasinstallaties. Dit kun je dan weer verder uitsplitsen in warmtepompen, lage temperatuurverwarming, warmtepomp airco, zonnepanelen enz. Deze installaties maken wij in allerlei gebouwen, variërend van een bedrijfspand tot school of mooie woning.

Stein sinds 1796

Neem contact met ons op!

08.00 tot 16.30

Maandag t/m vrijdag

026 – 36 45 544

100% Vrijblijvend

info@steinarnhem.nl

Voor meer informatie