Skip links

Zinkwerk en Daken

Is een lekkend dak voor u als huiseigenaar ook een grote schrik? Dat is terecht want nattigheid krijgt door lekkage kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten zoals plafonds en muren.

Dakreparatie en zinkwerk – onderhoud en vervangen

Is een lekkend dak voor u als huiseigenaar ook een grote schrik? Dat is terecht, want nattigheid krijgt door lekkage kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten zoals plafonds en muren. Daarom kunt u het beste uw zinken goten en bedekkingen van dakkapellen en erkers en andere daken goed onderhouden en op tijd vervangen. Dit is goed voor het behoud van uw huis of kantoor.

Loodgieterswerk

Zink-, loodwerk en dakwerk is van oudsher een loodgietersvak. Het vraagt kundigheid van de monteurs. Door jarenlange ervaring en goede opleiding kunnen wij veel verschillende toepassingen  maken. Of u nu een goot, regenwaterafvoer of roevendak heeft, wij hebben de specialiteit in huis. Ook platte daken voorzien wij van perfecte dakbedekkingssystemen, zowel bitumieus als epdm (dit is een elastomeer rubber dakbedekking).

Stein Installaties Arnhem is dé specialist in al het zinkwerk en daken.

Neem contact met ons op!

08.00 tot 16.30

Maandag t/m vrijdag

026 – 36 45 544

100% Vrijblijvend

info@steinarnhem.nl

Voor meer informatie