Skip links

Verwarming

Heeft u het liefste ook uw huis en werkplek overal behaaglijk warm? Maar wat is behaaglijk eigenlijk precies?

Heerlijk … behaaglijk

Heeft u het liefste ook uw huis en werkplek overal behaaglijk warm? Maar wat is behaaglijk eigenlijk precies? En merkt u ook dat dit voor elke ruimte vaak iets anders betekent? En hoe bereik je behaaglijk met een zo laag mogelijk energieverbruik? U hebt vast al meer vragen over uw verwarming bedacht die u ons voor wilt leggen, voordat u het beste verwarmingssysteem kiest bij uw situatie. Stel ze ons!

Ruime ervaring in aanleg van verwarming

De keus is aan u! Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van diverse soorten verwarmingsinstallaties, zoals de meest voorkomende radiatorverwarming met c.v.-ketel. Maar ook vloerverwarming met een c.v.-ketel en/of warmtepomp kan voor u een goede oplossing zijn. Voor nu en voor de toekomst.

Een andere optie is de keuze voor luchtverwarming, direct gestookt of indirect gestookt of in combinatie met een luchtbehandelingkast. Zo’n luchtbehandelingkast kan dan worden voorzien van bijvoorbeeld koeling of een luchtbevochtiger. De luchtbehandelingkast krijgt voeding van een cv-ketel, warmtepomp of warmteabsorbsiepomp, waardoor u meer rendement hebt. Uw energieverbruik daalt en u werkt zo mee aan een beter milieu.

Periodiek onderhoud geeft een gerust gevoel

Met het afsluiten van een onderhoudscontract houden wij uw installatie in optimale conditie. Periodiek onderhoud aan uw installatie verlengt de levensduur, het komt het energieverbruik ten goede en het zal storingen tot een minimum beperken. Voor elke installatie kunt u een contract op maat afsluiten. Bel met onze serviceafdeling voor meer informatie. U kunt ook zelf een afspraak plannen met de agenda op de homepagina.

Favoriete merken

Ons favoriete merk voor de cv-ketel is Remeha, dit is een Nederlandse ketelfabrikant met veel uitstekende toestellen. Kijk maar eens op remeha.nl.

remeha logo

Ons favoriete merk voor de luchtbehandelingskasten is thermo-air. Degelijke Nederlandse luchtbehandelingskasten met wtw. Kijk eens op thermoair.com.

thermoair HR wtw luchtbehandelingkasten

Ons favoriete merk voor warmtepompen zijn   nibe. Dit is een vooruitstrevende Zweedse fabrikant met innovatieve warmtepompen, én met 65 jaar ervaring.

Neem contact met ons op!

08.00 tot 16.30

Maandag t/m vrijdag

026 – 36 45 544

100% Vrijblijvend

info@steinarnhem.nl

Voor meer informatie