Skip links

Stikkerbuilding – CV ketel vervangen

Stikkerbuilding – CV ketel vervangen

Voor de Stikkerbuilding in Arnhem hebben wij de cv ketel vervangen. Het high-end bedrijfsverzamelgebouw aan de Stikkerstraat in Arnhem-Zuid is in 2015 geheel gemoderniseerd, en daar hoort natuurlijk een passende installatie bij. Zo heeft iedereen op kantoor, in het restaurant ‘De Buutplek’ en andere ruimtes als de sportschool het heerlijk en behaaglijk warm.

CV ketel vervangen

Het voormalige kantoorgebouw van de SNS bank is in 2015 omgetoverd tot De Stikkerbuilding. In het pand is er ruimte om een los kantoor te huren, te brainstormen of te ontspannen. Het pand zit vol met jonge start-ups, grote ondernemingen en hardwerkende zzp’ers. Naast het plaatsen van de nieuwe cv-ketels hebben wij ook gezorgd voor het leidingwerk in de ruimte. Deze zijn netjes weggewerkt aan het plafond van de ruimte, een mooi stukje installatietechniek.

CV ketel vervangen door Stein Installaties

De oude VR (verbeterd rendement) cv-ketels voldeden niet meer. Daarom hebben wij ze vervangen door Remeha Ace HR (hoog rendement) cv-ketels. De huidige BR-controls cv-regeling is aangepast en is via het internet op afstand in te stellen en uit te lezen.

De regeling gebouw beheersysteem

Er zijn diverse opties voor het verwarmen van een ruimte. De meest voorkomende vorm is die van een radiator verwarming met cv-ketel. En ook van deze ene vorm zijn talloze variaties. Zo zijn er verschillende soorten ketels en verwarmingen. Naast de traditionele radiator verwarming kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vloer-, plafond- of muurverwarming. Maar ook verwarmen met lucht is mogelijk door bijvoorbeeld een warmteblok in de luchtbehandelingskast te plaatsen.

oude situatieleidingwerk aan plafond

Ketelen gereed

Ook zijn er alternatieven voor een cv-ketel, zoals de milieuvriendelijke warmtepomp. Wilt u uw cv-ketel vervangen, of heeft u uw keuze nog niet gemaakt, en wilt u een vrijblijvend advies over de beste oplossing voor u? U kunt via onze contactpagina gemakkelijk contact opnemen, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Stein Installaties, al 109 jaar een begrip in Arnhem

Naast het vervangen of aanbrengen van cv-ketels of warmtepompen bieden wij talloze andere diensten. Zo kunt u ons inschakelen voor airco’s, loodgieterswerk, ventilatiesystemen, dakdekkerswerk en nautische installaties. In het bovenstaande menu kunt u onder ‘diensten’ alles gemakkelijk terug vinden. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Klik dan hier om contact op te nemen. Heeft u meer aanvullende informatie nodig? Dan kunt u op onze contactpagina gemakkelijk contact opnemen.


Date: 27 juni 2018